dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena

kLiK sEmUA kLu AnDA sEOrAnG bLoggEr

Friday, March 25, 2011

LeLaKI BerKaCa MaTa


Assalamualaikum smua. Selamat malam. Tiba-tiba malam ni aku nak post entry pasal lelaki berkaca mata ni... Aku ni sekarang meminati lelaki yang berkaca mata.. Al-maklum aku ni pun seorang yang berkaca mata. Aku ni memang suka giler la melihat laki yang berkaca mata. Lelaki yang berkaca mata menurut pandangan aku lah tersangatlah hansome+macho+cool+etc.. Nak dijadikan citer memang taste akulah. Orang laki yang xsmart klu berkaca mata mesti akan nampak smart lah. Klu xpercaya kaum2 Adam boleh la try.. 
KCaK Kan LaKi Yg BErKaCa Mata.. Ni Lah TasTe aku..


Share

Comments
3 Comments

3 SuRaT CHiNTa:

purplekyu^_^ said...

yup! stuju! tp ade sesetengah je =)
tgk pada bentuk muke jugak kan...
1 bnde : sy x sesuai pakai spec walaupun sy pemakai spec tegar...haha

iN@_D@r!N@H said...

hahah.. sy pun xminat pakai spek sebenarnya tapi nak buat macam ner dah rabun.. tapi kan sy mmg betul2 minat tengok laki pakai spek..

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

oh ustad amirul ku sayang...heheheh