dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena dariena

kLiK sEmUA kLu AnDA sEOrAnG bLoggEr

Wednesday, February 23, 2011

KiuT MiUt HeLiZa DeNgaN ViDeO KLIp "CuMa aKu"

Best giler aku negok video klip Heliza yang baru "CuMa aKu".... CiuT MiUt gaya dia masa nyanyi lagu ni.. Untuk pengetahuan korang, setiap hari aku negok video klip ni n sampaikan lagu dia ni aku hafal lah... heheheh Muka Heliza dalam video klip ni tersangatla comel muka dia..tambah2 best apatahlagi ngan matanya yang buntang.. Jom kita layan lagu ni


Aku suka kamu, aku cinta kamu
Aku sayang kamu tapi kamu tak suka aku
Aku kenang kamu, aku bayangkan dirimu
Aku rindu kamu tapi kamu tak rindu aku

Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih, jika tiada sayang
Apa kata kamu, mahu undur atau maju
Mungkin cuma aku tapi kamu belum tahu

Untuk apa cinta jika tidak sudi
Untuk apa kasih jika tak memberi

Aku suka kamu, aku cinta kamu
Aku sayang kamu tapi kamu tak suka aku
Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih, jika tiada sayang

Untuk apa cinta, jika tidak sudi
Untuk apa kasih, jika tak memberi

Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih jika tiada sayang

Untuk apa cinta, jika tidak sudi
Untuk apa kasih, jika tak memberi
Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih, jika tiada sayang
Share



Comments
7 Comments

7 SuRaT CHiNTa:

~BUTfulsay~ said...

hik3.. sama la plak kite cite sal lagu heliza tu ek.. mmg kiut sesangat.. follow u.. sudi la manjenguk ke blog kite yg x seberapa tu ye.. thanks..

iN@_D@r!N@H said...

mmg kiut sangat muka ni masavideo klip ni.. hehhe... sy dah follow awak tau.. nice blog awak

intan.maisarah said...

heliza memang comel :)

Mohd Effendi said...

nice blog.:)

Mohd Effendi said...

nice blog.:)

fadhdeela said...

comey la heliza nie..bulat mata dia!!

Meh singgah: Tak beri kemanusiaan langsung!!!

iN@_D@r!N@H said...

mata dia mmg buntang giler.. tapi kiuttt